23 UTAKMICE BEZ POBJEDE U PREMIJER LIGI

‘Ukoliko papirologija bude završena, jedino za sada računam na Maneva jer Udrinov i Kalezić nisu na onom željenom nivou’, komentirao je šef Rođenih trojicu novih igrača

26. rujna 2015. godine nogometaši Veleža ostvarili su posljednju pobjedu u Premijer ligi BiH. Tada su kao gosti savladali Drinu u Zvorniku 1:2. Od te utakmice do danas prošlo je puno vremena, jako puno.
Velež je do kraja te sezone 2015/16., nakon koje je drugi puta u poslijeratnom periodu ispao u niži rang, odigrao još dvadeset utakmica, niti u jednoj nije slavio pa je računajući ove tri povratničke (Mladost 1:3, Zrinjski 0:1 i Čelik 1:2) zasad na 23 utakmice bez trijumfa u najjačem rangu natjecanja! Puno, jako puno.

Ima li Feđa Dudić čarobni štapić s kojim bi nešto mogao promijeniti, u tri, četiri dana, u prvoj idućoj utakmici, kako bi se dugi niz prekinuo? Teško, iako naravno nije nemoguće. Niti sam Dudić nije najavljivao neke velike promjene, neke radikalne rezove.

– Ova ekipa sigurno ima kvalitetu i to će sigurno isplivati na površinu. Zato smo najviše radili na tom psihološkom planu. Ono što je ovoj ekipi važno jeste da se igrači moraju ponašati kako to priliči, kao pravi profesionalci i ja iskreno očekujem jednu pozitivnu reakciju već na Tušnju, kaže Dudić koji se osvrnuo na status trojice igrača (Manev, Urdinov i Kalezić) koji su posljednji stigli u ekipu.
Njihova papirologija nije završena, pa iako bude čini se da bi tek Kosta Manev mogao zaigrati od prve minute.

– Ukoliko papirologija bude završena, jedino za sada računam na Maneva jer Udrinov i Kalezić nisu na onom željenom nivou. Probat ćemo da ih osposobimo, nadam se za utakmicu protiv Širokog Brijega. Ti igrači su tu došli da nam pomognu, nisu došli leažtri odmarati. Dovedeni su tu da ovoj ekipi daju još jedan dodatni kvalitet. Međutim, došli su malo kasno, malo su kako mi treneri kažemo zapušteni pa bez obzira na papirologiju, na Udrinova i Kalezića ne računamo za prvi idući susret, dodaje strateg Velež koji je svjestan činjenice da Velež u nastavku sezone ima jako malo prostora za bilo kakve greške. – Prostora za kalkulacije nema. Mi od svake iduće utakmice, računajući i ovu u Tuzli, moramo ići po bodove, moramo sakupljati bodove. Situacija je na tabeli je takva da jednostavno bilo kakvog opuštanja ne smije biti. Potrebna je maksimalna koncentracija svih 90 minuta, maksimalna ozbiljnost, spremnost i ako tako bude, vjerujem da možemo u najmanju ruku ostati neporaženi na Tušnju. Naravno, ako nam se ukaže prilika, probat ćemo uzeti i sva tri boda, mišljenja je Dudić. F. I.


One thought on “23 UTAKMICE BEZ POBJEDE U PREMIJER LIGI

  • kolovoz 9, 2019 at 11:56 am
    Permalink

    stoih kupisez ako nisu spremni kakvaje papirologija mjesec dana ovde unas u norveskoj za 3 dana sve gotovo.

    Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!