8. Božićni kup u organizaciji APK „Zrinjski“

Akademski plivački klub „Zrinjski“ Mostar, zajedno sFakultetom prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru i Sportskim savezom grada Mostara kao suorganizatorima,u subotu, 14. prosinca 2019. organizirameđunarodno plivačko natjecanje 8. Božićni kup.

Svečani defile plivača i plivačica te otvaranje natjecanja najavljeni su za 10 sati. Natjecanje je pojedinačno i održava sepo pravilima Međunarodne federacije vodenih sportova – FINA i Plivačkoga saveza BiH.

Tri prvoplasirana natjecatelja u muškoj i ženskoj konkurenciji u svim disciplinama bit će nagrađeni medaljama, a najvrjedniji rezultati u muškoj i ženskoj kategoriji prema FINA tablicama bit će i novčano nagrađeni. Također, najuspješniji natjecatelji (zbirno 4 discipline) u svim kategorijama (M/Ž) nagrađuju se peharom.

U nedjelju, 15. prosinca 2019., održat će se iklupsko natjecanje APK „Zrinjski“ nakon kojeg slijedi domjenak i  druženje svih članova kluba i roditelja. Sve informacije o natjecanju možete pogledati na službenoj stranici kluba https://apkzrinjski.ba.APK „Zrinjski“ zahvaljuje i svim sponzorima natjecanja.

error: Content is protected !!