AKCIJA 4+: Osigurana školska oprema i udžbenici za 34 osnovca

Udruga roditelja “Naša djeca 2014”, u okviru “Akcije 4+”,  sigurala je udžbenike, pribor i ruksake za 34 osnovca.
Udruga djeluje već pet godina, a njen osnovni cilj je promicanje važnosti uključivanja roditelja školske djece kao ravnopravnog partnera institucijama u procesu reforme obrazovnog sustava.
Jedna od mnogobrojnih aktivnosti koje Udruga roditelja “Naša djeca 2014” provodi za poboljšanje životnih uvjeta obitelji je i ‘Akcija 4+’ koja ima za cilj pomoći obiteljima sa četiri i više školaraca u osnovnoj/srednjoj školi.
Iz udruge ističu kako su ove godine primili 34 zahtjeva od obitelji sa 4 i više djece u osnovnoj/srednjoj školi s područja Mostara, Čapljine, Stoca i Čitluka te da su uspjeli prikupiti donacije i da su 34 djeteta koja pohađaju osnovnu školu započela novu školsku godinu s novim udžbenicima, ruksacima, bilježnicama i školskim priborom.
 – Naša udruga nema izvora financiranja jer nema plaćanja članarine, tako da ovisimo o volji dobrih ljudi. Stoga smo se za realizaciju “Akcije 4+” obratili potencijalnim donatorima, fizičkim i pravnim osobama, sa zamolbom za pomoć i podršku. Ovom prigodom želimo zahvaliti svima na sudjelovanju, bez obzira na visinu iznosa i vrijednost donacije i potvrditi da je dobro uvijek moguće ostvariti kada se u projekt uđe bez predrasuda i skrivenih namjera – navode iz Udruge “Naša djeca”.                                               

error: Content is protected !!