Amal skriva trudnički trbuh?

Odvjetnicu za ljudska prava, 41-godišnju Amal Clooney i supruga, američkog glumca, 58-godišnjeg Georgea Clooney, fotografi su uhvatili u jednom od rijetkih zajedničkih izlazaka u posljednje vrijeme, a pažnju je ovoga puta posebno privukla lijepa odvjetnica. Naime, zbog odabira odjevne kombinacije, Amal je ponovno pokrenula šuškanja o trudnoći. 

Slavni par uhvaćen je na romantičnoj večeri u Rimu, gdje glumac trenutno promovira seriju ‘Catch 22’ koja je snimana u njegovoj režiji, a zanimljivim odabirom odjevne kombinacije i vidno raspoložena, Amal je ukrala svu pažnju. Odabravši elegantnu kombinaciju kariranih hlača i pripadajućeg asimetričnog topa, 41-godišnjakinja je još jednom pokazala besprijekoran modni stil, ali i pokrenula nova šuškanja o trudnoći. Naime, kroj odabranog topa strateški je pokrio trbuh te potaknuo pitanje pristiže li prinova u obitelj slavnog para.

Podsjećamo, krajem ožujka ove godine, strani su se mediji raspisali kako par očekuju blizance nakon što se odvjetnici u nekoliko pojavljivanja nazirao trbuščić. Međutim, izvor blizak paru ubrzo je za američki portal demantirao glasine objašnjavajući kako 41-godišnja odvjetnica ipak nije trudna. Inače, par već ima jednoipolgodišnje blizance, kći Ellu i sina Alexandera.  

error: Content is protected !!