Angelina Jolie napokon sretna

Jedna od najljepših hollywoodskih glumica, 44-godišnja Angelina Jolie, uhvaćena je kako pozira u provokativnom negližeu na snimanju reklame  za parfem u Parizu. Filmska glumica nije skidala osmijeh s lica, a kao što se vidi na fotografijama, konačno je dobila nekoliko kilograma i nikada nije bolje izgledala.

Poznata glumica često se našla na udaru kritika svojih obožavatelja zbog svoje zastrašujuće premršave figure. Kako prenose američki mediji, razvod s Bradom uništio ju je psihički i fizički pa je tako nekoć prava ljepotica ponovno počela preskakati obroke i dodatno mršavjeti. Ipak, sudeći po najnovijim fotografijama, loše razdoblje je iza nje, a ona izgleda izvrsno. Je li razlog tome nova ljubav u Angelininom životu, za sada nije poznato.

Podsjetimo, Brad i Angelina zaljubili su se na snimanju filma ‘Gospodin i gospođa Smith’. On je tada bio u braku s Jennifer Aniston, od koje se ubrzo i rastao. Zatim je s Angelinom bio u vezi 12 godina, od čega četiri u braku. Ovaj nekada sretan bračni par ima šestero djece, troje posvojenih i troje bioloških, 17-godišnjeg Maddoxa, 15-godišnjeg Paxa, 14-godišnju Zaharu, 13-godišnju Shiloh te 10-godišnje blizance Knoxa i Vivienne. Privremeno rješenje o skrbništvu doneseno je u travnju ove godine, ali njihov razvod još uvijek nije finaliziran. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!