ARMIN HODŽIĆ: ‘Nisam komunicirao sa izbornikom, na raspolaganju sam’

Hoće li se Armin Hodžić naći u Bajevićevom kadru za Euro-doigravanje, još ćemo vidjeti, ali sudeći po partijama koje pruža u Mađarskoj – trebao bi.
– Još je rano govoriti je li ovo moja najbolja sezona, ali nadam se da idem ka tome. Uvijek dajem svoj maksimum i trudim se da krajnji rezultat ne izostane, izjavio je u razgovoru za Reprezentacija.ba ofenzivac koji u dresu Fehervara ove sezone redovito zabija, a nimalo nevažan podatak je da je u zadnja četiri nastupa za Zmajeve potpisao tri gola.
– Sa novim izbornikom nisam komunicirao direktno. Vjerujem da on i stručni stožer pomno prate sve aktualne i potencijalne reprezentativce. Što se mene tiče, ja sam uvijek na raspolaganju, dodao je pa naglasio: Najbitnije je da nastavimo dalje i da se ne osvrćemo previše na prošlost. Ono što mogu garantirati jeste da smo dali sve od sebe. Mislim da možemo proći doigravanje, vjerujem u to i sve treba podrediti tom cilju.
Polufinale doigravanja za idući Euro igra se 26. ožujka u Zenici protiv S. Irske, potencijalno finale na rasporedu je 31. ožujka protiv Slovačke ili Poljske. J. S.

error: Content is protected !!