Beća: Najvažnije nam je Jedinstvo

U svom šestom pripremnom meču Čapljina je na glavnom terenu Trening kampa ”Musa-Karačić” na Mostarskom blatu poražena od Širokog Brijega (3:1, Jurić 2, Kožul – Kajtazi).

Bio je to drugi poraz Čapljinaca koji su uz to dosad skupili po dvije pobjede i remija s ukupnom gol razlikom 9:7. U meču sa širokobriješkim premijerligašem nastupili su kombinirani timovi.

– Može se reći da je Široki kombinirao “klupu i tribine”, bili su bolji, kvalitetniji, a mi smo htjeli vidjeti koliko možemo. Međutim malo se moglo vidjeti jer nismo mogli odgovoriti, nisu nam dozvolili da igramo, objektivno je prokomentirao trener Čapljine Damir Beća odnos snaga na terenu.

Poraz od 3:1 nije bio ni tako loš za Čapljinu.

– Imali su još četiri – pet prilika, a naši mladi nisu imali pravu priliku pokazati se. Ostaje nam turnir u Slavonskom Brodu gdje ćemo finalizirati pripreme.

Momčad putuje danas na turnir gdje će u prvom meču zaigrati s domaćinom Marsonijom (subota, 20 sati), dok će u drugoj utakmici za finale igrati Orašje – Hrvatski Dragovoljac. Cilj je što bolje spremiti se za 1. kolo Prve lige FBiH i meč s Jedinstvom 5. kolovoza.

– Liga će ove sezone imati stvarno pet – šest kvalitetnih ekipa, ali ne razmišljamo o njima, nama je najvažnije to Jedinstvo o kojem imamo vrlo malo informacija, a bili su nam nezgodan protivnik prošlog proljeća u Bjelavama, napomenuo je trener Čapljine. Er.B.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!