BEŠLIĆ POZVAO Dovedimo Eurowings u Mostar!

Do srijede navečer traje glasovanje njemačke aviokompanije Eurowings, kada će se znati koja će destinacija, među kojima je i Mostar mogla biti povezana zračnom linijom s Njemačkom.

Naime, Zračna luka Mostar se našla u užem izboru budućih destinacija njemačke kompanije Eurowings, nakon što je ista objavila listu od deset europskih destinacija i pozvala posjetitelje svoje stranice da glasanjem odluče koji grad će za narednu ljetnu sezonu ući u njen red letenja.

Top destinacija

Obzirom da je Mostar vodeći na listi za glasovanje, a s ciljem dovođenja Eurowingsa u Mostar, gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić je pozvao sve da izdvoje par minuta i glasuju za Mostar, jer bi redovita zračna veza prema Njemačkoj značila i bogatu klijentelu i sve one koji žele istraživati nepoznato.

“Nadam se da će Mostar biti top turistička destinacija”, naglasio je gradonačelnik Bešlić, dodajući kako je već više puta, s različitih uređaja, glasovao za svoj grad.

Svi oni koji nisu glasovali za Mostar, mogu to učiniti još danas i sutra, na stranici www.vote-and-fly.com.

Istaknimo kako ovoga puta nisu u pitanju pregovori menadžmenta ili lokalnih vlasti sa avioprijevoznicima, već je za sve zaslužna online anketa njemačke kompanije Eurowings, koja na ovakav način vjerovatno jednim dijelom na određeni način i istražuje potencijalno tržište.

Konačan izbor

Podsjetimo, ovu vijest je pozdravio i Nevenko Herceg, predsjednik Vlade HNŽ, izrazivši želju da će konačan izbor Eurowingsa biti upravo Mostar. Budući da gospodarski razvitak Županije u značajnoj mjeri ovisi i od zračne povezanosti s europskim i svjetskim središtima, ova uspostava zračne linije znatno bi doprinijela razvoju gospodarstva naše županije, ali i grada.

Podsjećamo kako rukovodstvo Zračne luke već dvije godine nastoji dogovoriti letove neke od niskotarifnih aviokompanija, a kako su baš sa Eurowingsom u siječnju ove godine vođeni pregovori te je kazano da bi najviše šansi imala uspostava letova za Stuttgart.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!