Beyonce i Jay-Z očekuju četvrto dijete?

Jedna od najpoznatijih svjetskih pjevačica, 38-godišnja Beyonce, najnovijom objavom oduševila je obožavatelje. Naime, glazbenica je zablistala na otvaranju filmskog studija svog prijatelja Tylera Perryja. Društvo joj je čitavu večer pravio njezin suprug, 49-godišnji reper i producent Jay-Z, a brojnim obožavateljima jedan je detalj privukao pažnju.

U pripijenoj žutoj haljini sa šljokicama, Beyonce je naglasila svaki centimetar svoje figure. Iskombinirala ju je uz dijamantni nakit i jednostavne sandale s visokom petom, a kosu je stilizirala u dugu pletenicu. Ipak, obožavatelji nisu mogli ne primijetiti trbuščić koji se nadzire ispod haljine pa su ubrzo uslijedili brojni komentari u kojima su se obožavatelji pitali očekuje li glazbena diva prinovu.

Podsjetimo, Jay Z i Beyonce vjenčali su se 2008. godine nakon dugogodišnje veze, a četiri godine kasnije dobili su najstariju kćer, sedmogodišnju Blue Ivy. Ubrzo nakon toga, pjevačica je javno progovorila o suprugovoj nevjeri, a 2016. godine objavila je i čitav album na tu temu, pod nazivom ‘Lemonade’. Ipak, nije dugo trebalo da mu sve oprosti pa je par 2017. godine dobio blizance Rumi i Sira. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!