BH. TRAGIKOMEDIJA: Na ‘pozornici’ se međusobno optužuju siromašni žitelji, u ‘publici’ se smije i zabavlja prebogata politička elita

 Pandemija koronavirusa donijela je čitav niz zdravstvenih problema, ekonomske štete tek će se zbrajati ali i to da su sve maske u Bosni i Hercegovini pale. Politike bez ikakvog sadržaja, jasnog plana i bilo čega što zovemo ‘policy proces’ ogoljenje su do kože.

Međunacionalni odnosi nisu bili gori od rata do danas, političke elite i politički kapitalisti nikada bogatiji, obični žitelji nikada s manjom kupovnom moći, zemlja nikada pustija. Apatija i beznađe su na svakom koraku ove ‘propale države’. I nakon malinara i slastičara koji su nam ‘priskočili u pomoć’ i nabavili respiratore i zaštitnu opremu posljednji čin ove tragikomedije dala je Parlamentarna skupština BiH koja nam je za državnog ministra koji bi trebao štititi ljudska prava dala osobu koja je imala problema završiti srednju školu a pravu muku završiti privatni fakultet jer mu je za to trebalo čitavih 12 godina…cijeli tekst pročitajte OVDJE.

error: Content is protected !!