Bivša prva tenisačica svijeta stalno plače jer joj majka ne dopušta da osnuje obitelj

Jelena Janković (32) nekad je bila prva tenisačica svijeta, ali ozljede i godine uzele su danak te je daleko od najboljih teniskih dana. Srpkinja već dugo razmišlja o prestanku bavljenja tenisom, ali obitelj na čelu s majkom Snežanom vrši na nju ogroman pritisak da nastavi.

“Jelena posljednjih tjedana prolazi kroz jedno od najtežih razdoblja u životu. Iako se dugo lomila hoće li prekinuti s turnirima ili se i dalje boriti na terenu, odlučila je staviti točku na tenisku karijeru. No ta se odluka uopće nije svidjela njenoj obitelji, posebno majci, koja smatra da Jelena i dalje može puno pokazati na terenu i da nije vrijeme za povlačenje, pa inzistira da igra i dalje. Budući da je Jelena vrlo vezana za obitelj i uvažava njihove savjete, pritisak majke teško joj pada. Često se događa da plače u frizerskom salonu dok se svojem bliskom frizeru žali na majku. Zbog protivljenja obitelji Jelena je u nedoumici što da radi s karijerom, ali da se nju pita, već bi je najesen završila jer se želi posvetiti privatnom životu, pronaći pravoga gospodina i postane majka”, otkrio je za srpski Pulsonline “dobro upućeni izvor”.

Janković zasad nastavlja s tenisom i nastupit će na US Openu, koji će se iduća dva tjedna igrati u New Yorku, a konačnu odluku navodno će donijetiu nakon posljednjega Grand Slama sezone, piše portsl “100posto.hr”.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!