Bivši radnik opljačkao dva objekta “Paša Donera”?

Iz jednog objekta odnio zaradu nakon smjene, u drugi provalio kroz prozor, tvrde iz “Paša Donera”

SARAJEVO – Policiji u Sarajevu prijavljen je slučaj dvostruke krađe iz ugostiteljskih objekata “Paša Doner” u Starom Gradu i na Grbavici, a za koju se sumnja da ih je počinio jedan od njihovih sada već bivših radnika.

Kako su kazali za Faktor iz ovog ugostiteljskog objekta, njihov nekadašnji radnik Semir H. je u noći sa 13. na 14. srpnja, nakon što je završio svoju smjenu, odnio svu zaradu i više se nije pojavio, a na telefonske pozive nije odgovarao.

Slučaj su, kažu, odmah prijavili policiji, da bi ni tjedan dana kasnije, kako tvrde iz “Paša Donera”, ista osoba, ponovo opljačkala njihovu poslovnicu u naselju Grbavica.

Ovaj put, pljačku su snimile i kamere videonadzora, na kojima se vidi počinitelj. On je u drugi objekt ušao u ranim jutarnjim satima, te je znao gdje da pronađe novac. Iz “Paša Donera” kažu da iz policije još nemaju informacije o istrazi.

– Nažalost, momak kojem je dana prilika da svojim radom pošteno zaradi u objektima gdje nikad plaća radnicima nije kasnila, iskoristi tu priliku da pokrade mjesto gdje kruh zarađuju mnogi drugi pošteni momci. Ugostiteljski objekti “Paša Doner” posluje već šest godina i predstavljaju jednu od stranih investicija u gradu. Posluju prema svim pravilima i zakonima ove države, ali kako ti zakoni štite poslodavca? – ogorčeni su u “Paša Doneru”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!