BMW-om udario u stup, a pola sata kasnije usmrtio staricu

Zorka Papak (77) poginula je u prometnoj nesreći koja se u srijedu navečer dogodila u Ulici Grahovskoj u Drvaru, doznajemo u MUP-u Hercegbosanske županije.

Nesreća se dogodila oko 19.30 sati kada je nesretnu ženu udarilo vozilo BMW kojim je upravljao 35-godišnji E. O. iz Bugojna.

Odmah nakon prijave o nesreći na lice mjesta izašli su pripadnici Hitne pomoći koji su staricu, koja je još davala znakove života, prevezli u Dom zdravlja Drvar. Nažalost, nakon sat vremena 77-godišnjakinja je od zadobivenih ozljeda preminula. Očevid na mjestu nesreće obavili su pripadnici policije, a tijelo preminule je prevezeno u mrtvačnicu Županijske bolnice u Livnu gdje se jučer po nalogu Tužiteljstva trebala obaviti obdukcija radi utvrđivanja točnog uzroka smrti.

Policija je tijekom obavljanja očevida došla do saznanja da je vozač BMW-a pola sata ranije sudjelovao u prometnoj nezgodi u Titovoj ulici u Drvaru. Tada je automobilom udario u rasvjetni stup, a obzirom da na vozilu nije načinjena veća materijalna šteta, napustio je mjesto nezgode i nastavio dalje.

Kasnije je u Ulici Grahovskoj ponovno izgubio kontrolu nad vozilom, izletio s ceste i zakačio 77-godišnjakinju koja se nalazila pored puta. Istražitelji pretpostavljaju da je uzrok nesreće neprilagođena brzina uvjetima na cesti. Tog je dana kolovoz bio sklizak zbog padalina, a više će se znati nakon što se provedu potrebna vještačenja. Vozač BMW-a je priveden na krim obradu nakon koje će biti predan u daljnju nadležnost Tužiteljstvu.

Zorka Papak četvrta je smrtno stradala osoba u prometnim nesrećama na području Hercegbosanske županije od početka ove godine.

error: Content is protected !!