Brončani Vatreni iz 98′ stižu u Mostar

Posjetitelje očekuje bogata tombola. Cijena ulaznice je 5 KM, a mogu se kupiti u brojnim kafićima, kao i na dan utakmice na stadionu Zrinjskog u Mostaru

Studentski dom i pučka kuhinja u izgradnji “Dompes” (Kuća kruha i duha) iz Mostara organizira veliki humanitarni nogometno-glazbeni spektakl između Humanih zvijezda Hrvatske koju predvode Vatreni iz 98′ i izabrane vrste Dompesa 20. travnja 2017. na stadionu Zrinjskog u Mostaru, s početkom u 17 sati od kojega će sav prilog ići za izgradnju Dompesa za potrebite studente.

U siječnju 2015. godine započela je izgradnja Studentskog doma, pučke kuhinje i Centra za dijalog u kojemu bi svoj smiješaj, kada bude dovršena zgrada, trebalo pronaći 150 studenata koji ne bi mogli studirati bez pomoći dobrih ljudi.

Ulaznice za ovaj veliki nogometno-glazbeni spektakl mogu se nabaviti u brojnim kafićima u Bosni i Hercegovini, kao i na dan utakmice na stadionu Zrinjskog u Mostaru. U programu sudjeluju mostarske mažoretkinje.

Prodajna mjesta

Posjetitelje očekuje bogata tombola. Cijena ulaznice je 5 KM, a prodajna mjesta su:

Caffe bar “Corona” – Stolac, Caffe bar “Hennessy – Čapljina, Caffe bar “Rafaello” – Ljubuški, Caffe bar “Padre” – Grude, Hotel Park – Široki Brijeg, Caffe bar “Viva” – Posušje, Caffe bar “Brocco” – Čitluk, Restoran & Club “Gardens” – Međugorje, Campanile – Mostar, Recepcija Mepass Mall-a – Mostar, Caffe bar “Mali Puž” – Mostar, Kampus Sveučilišta u Mostaru, i na na dan utakmice, stadion HŠK Zrinjski.

„Samo je ljubav veća kada se dijeli – pokažite svoju solidarnost i pomozimo izgradnju Studentskog centra, Pučke kuhinje i Centra za dijalog u Mostaru i dobro se zabavite 20. travnja u Mostaru na susretu Humanih zvijezda i reprezentacije Dompesa“, poručili su organizatori.

Ekipe

Za momčad ”Dompes nastupit će zdravstveni djelatnici, poznati gospodarstvenici, proslavljeni nogometaši i političari iz cijele BiH. Kao dio ove ekipe spominju se hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović, predsjednik Federacije Marinko Čavara, premijer HNŽ-a Nevenko Herceg, načelnik Žepča Mato Zovko, vladika zahumsko-hercegovački Grigorije, franjevci: Mario Knezović, Goran Azinović i Perica Ostojić.

Za momčad ”Humanih zvijezda Hrvatske” nastupit će proslavljeni bivši nogometni reprezentativci Hrvatske: Šimić, Vlaović, Stanić, Živković, Špehar, Babić, Krpan, Jozić, Marić, Šokota, Rukavina, bivši reprezentativac Belgije Stupar, Škaro, olimpijski prvak u boksu, bivši rukometni kapetan i izbornik Hrvatske Goluža, predsjednik Olimpijskog odbora Hrvatske Zlatko Mateša, najbolji vaterpolist Hrvatske svih vremena Dubravko Šimenc.

 

error: Content is protected !!