BRUTALNA LIKVIDACIJA NA JADRANSKOJ MAGISTRALI: Dok je sjedio s djevojkom u parkiranom vozilu, prišao motociklist i pucao mu ravno u glavu

Mako prije 14 sati u Omišu, na Jadranskoj magistrali, kod skretanja za Brzet ubijen je jedan muškarac.

Ubijen je 38-godišnji K. F. dok je s djevojkom sjedio u automobilu i jeo hranu iz fast fooda. Njegovom automobilu prišao je motorist, upucao ga i pobjegao u, kako se čini, smjeru Makarske, prenosi index.hr.

Ubojstvo se, dakle, dogodilo usred dana na izrazito prometnom dijelu Jadranske magistrale. U neposrednoj blizini mjesta zločina živi više ljudi. Dobar dio njih je vrlo brzo nakon što su čuli pucanj izašao na balkone i cestu.

“Čuli smo da žena vrišti i viče upomoć. Sin je izletio na balkon, a svi su onda otišli dolje”, kaže za Index jedna svjedokinja koja je među prvima došla na mjesto zločina.

Zločin se dogodio ni desetak metar od prvih kuća.

“Cura je izašla iz auta, on je bio propucan u vrat. Jedan momak mu je držao ruku na vratu”, priča svjedokinja.

Hitna ga je pokušala reanimirati

Stotinjak metara od mjesta zločina nalazi se ambulanta. Hitna pomoć i policija su došli brzo.

“Djevojka je bila van sebe, čupala je kosu”, priča svjedokinja.

“Onda je došla policija, stavili su je u auto da se smiri”, saznajemo.

U međuvremenu je muškarca hitna pomoć pokušala reanimirati. No, vrlo brzo su ga pokrili bijelom plahtom.

Svjedoci govore o jednom metku. Ubijen je, kako se čini, kroz otvoren prozor jer na cesti nema tragova stakla. Motorist mu je sasvim sigurno došao u neposrednu blizinu i upucao ga.

“Po njemu je bilo hrane, oni su tu jeli”, kaže nam svjedokinja.

U tijeku je očevid, a za ubojicom se još uvijek traga.

Muškarac koji je ubijen u automobilu na Jadranskoj magistrali kod skretanja za Brzet, bio je vlasnik kafića u Pisku na obali koji je prije nekoliko godina zapaljen, piše Slobodna Dalmacija.

– Cijeli je život bio ‘problematičan’, još u školskim danima nije mu bilo strano potući se. Bio je jak i snažan. Znam da je dvije godine proveo radeći u Norveškoj, a pričalo se da ga je partner s kojim je otvorio kafić zafrkao za neku lovu dok je ovaj bio gore – kazao je jedan školski kolega ubijenog 38-godišnjeg K.F.

error: Content is protected !!