Cecin sin Veljko Ražnatović pucao u Laktašima?

Policijskoj stanici Laktaši u ponedjeljak oko 20.30 sati je prijavljeno je da je došlo do fizičkog sukoba više osoba na parkingu na ulazu u Laktaše, potvrdila je Feni glasnogovornica Centra javne sigurnosti Banja Luka Marija Markanović.

Dolaskom policije na mjesto događaja nisu zatečeni učesnici ovog sukoba, a nezvanično se sazanaje da je bilo i pucnjave, dok svjedoci tvrde da je na mjestu prijave događaja viđen i Veljko Ražnatović, sin pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, koga je Haški tribunal 1997. optužio za ratne zločine, ali suđenje nije dočekao jer je tri godine kasnije ubijen.

Veljko Ražnatović

Navodno, svjedoci događaja tvrde da je Veljko Ražnatović, koji pohađa studij na jednom od banjalučkih fakulteta, pucao iz vatrenog oružja, ali u policiji ove informacije nisu zasad potvrdili.

Markanović je rekla da je u toku preduzimanje operativnih i istražnih mjera i radnji s ciljem utvrđivanja svih okolnosti zaprimljene prijave.

Također, o početnim saznanjima obaviješteno je i Okružno javno tužiteljstvo Banja Luka.

I prošle se  o Veljku pisalo u crnim kronikama, nakon što je 9. siječnja na cesti Bosanski Šamac – Modriča doživio tešku prometnu nesreću u kojoj je zadobio lom šake, ali i spominjan i nakon također jedne žestoke tučnjave u banjolučkom klubu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!