Chef Ramsay dobio peto dijete, sinu je dao ime Oscar po kipiću

Engleski chef Gordon Ramsay (52) u četvrtak je dobio peto dijete i tom se viješću ubrzo pohvalio na društvenim mrežama. Sinu je dao ime Oscar, a objavom je nasmijao mnoge.

Nakon tri BAFTA-e i jednog Emmyja, napokon sam dobio i jednog Oscara. Poželite dobrodošlicu Oscaru Jamesu Ramsayju – napisao je. Uslijedile su brojne čestitke roditeljima i dječaku, a fanovi su istaknuli i kako je kuhar ovime dao do znanja koliko mu znači obitelj.

Uvijek kažeš ono što misliš, neki te zbog tog vole i cijene, a neki ne. Ali zbog ovog si mi porastao u očima. Djecu si usporedio s nagradama! Malo je smiješan način na koji si to rekao, ali sve je točno. Oni i jesu jedino čime se svaki roditelj treba hvaliti. Bravo – bio je jedan od komentara.  Poznati kuhar nedavno je izjavio kako ne planira zaposliti svoju djecu u restoranu. 

– Strog sam, pravedan i napravit ću sve kako bih im pomogao da se popnu na sam vrh. Ipak, nema šanse da ih zapošljavam u svojim restoranima ili preko veze. Žele raditi u ovom biznisu? Onda nek odje*u, nek se zaposle kod drugog vlasnika restorana i krenu od samog početka – rekao je.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!