PROLAZNIK MU POKAZAO SREDNJI PRST: Ćiro komentirao lažnu osmrtnicu (VIDEO)

Društvenim mrežama širi se lažna osmrtnica legendarnog trenera Ćire Blaževića.

Netko ju je izradio nakon što je prije dva dana objavljeno da je Ćiro snimio spot za Milorada Pupovca i njegov SDSS. Danas je objavljen i sam spot.

“Svim prijateljima, rođacima i poznanicima javljamo da nas je 15. svibnja 2019. godine kada je zauvijek napustio naš trener svih trenera”, stoji u morbidnom uratku. 

Da je upravo Ćirina podrška Pupovcu nekoga motivirala da mu izradi lažnu osmrtnicu svjedoči to što je kao datum smrti stavljen upravo 15. svibnja, kada je objavljeno da se Ćiro uključio u kampanju SDSS-a 

U lažnoj osmrtnici najavljen je čak i sprovod Ćiri, i to 18. svibnja u 16 sati na zagrebačkom Mirogoju, a kao tugujući su navedeni “Milorad Pupovac s članstvom SDSS-a, Andrej Plenković (Anemični), Gordan Jandroković (Njonjo) itd.”

Legendarni “trener nad trenerima” vijest o svojoj “iznenadnoj smrti” doznao je u omiljenom zagrebačkom kafiću “Charlie” u društvu novinara Roberta Zubera, koji je s njime radio intervju za novu epizodu istraživačko-dokumentarne emisije “Re:vizija”.

Emisija se radi u produkciji Jutarnjeg lista i Al Jazeere Balkans, a tema nove epizode, koja se emitira u ponedjeljak, su euroizbori.

– Za vrijeme snimanja jedan od poznanika je Blaževiću pokazao čitulju i na licu mu se vidjelo da mu nije svejedno. Ipak, nastavio je dalje snimati intervju uz komentar da nema što izgubiti te da je njegov obraz čist – kaže Zuber.

Nedugo nakon toga intervju je opet prekinut kad je jedan prolaznik Blaževiću pokazao srednji prst, što je vjerojatno isto tako bila reakcija na njegov angažman u spotu SDSS-a jer se radi o čovjeku kojega Ćiro poznaje i za kojega kaže da je “ekstremni Hrvat”.

Poslije toga uslijedio je još jedan prekid, no ovaj put u pozitivnom okruženju za umirovljenog trenera. Predsjednik Županijskog suda u Zagrebu Ivan Turudić prolazio je pokraj kafića, zastao kod Blaževića te mu čestitao na sudjelovanju u spotu uz riječi da je to hvalevrijedan potez.error: Content is protected !!