Čović razgovarao s predstavnicima braniteljskih udruga u Odžaku

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović u utorak je u Odžaku održao sastanak s predsjedništvom Općinskog odbora HDZ-a BiH Odžak te razgovarao s izaslanstvom odžačkih udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH Odžak Ilija Ilić izvijestio je Čovića o aktivnostima koje ta stranka provodi i planira u Odžaku te naglasio kako treba unaprijediti i proširiti suradnju pri realizaciji određenih infrastrukturnih projekata važnih za Odžak.

Čović se osvrnuo na trenutnu političku situaciju, kao i formiranje svih razina vlasti kroz vođene pregovore te izrazio očekivanje kako će se u narednim danima urediti određeni iskorak pri konačnom dogovoru oko uspostave vlasti, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ-a BiH.

Čović se u utorak u Odžaku sastao i s izaslanstvom udruga proisteklih iz Domovinskog rata općine Odžak s kojim je razgovarao o situaciji u kojoj se nalaze hrvatski branitelji i braniteljske udruge na području ove općine te o zahtjevima branitelja.

Istaknuto je kako će se u budućem razdoblju suradnja podići na veću razinu, a imenovani dužnosnici svih razina vlasti bit će na raspolaganju braniteljima i braniteljskoj populaciji u daljnjim koracima koji su potrebni za nastavak suradnje, kao i institucionalno ostvarivanje prava branitelja.

error: Content is protected !!