Da nije upoznala današnjeg partnera Eva Mendes ne bi se okušala u majčinstvu

U novom izdanju časopisa Women’s Healthglavna zvijezda je slavna glumica Eva Mendes koja je tom prilikom ispričala neke detalje iz osobnog života, koje do sada nije rado dijelila s javnosti. Između ostalog, zgodna 45-godišnjakinja emotivno je govorila o svom voljenom Ryanu Goslingu s kojim je vezu započela prije osam godina.

Bez pretjerivanja i lažne skromnosti, Mendes je nahvalila partnera, zbog kojeg je kako kaže dobila majčinski poriv i želju da s nekim osnuje obitelj.

Kada sam se zaljubila u Ryana, moj interes za majčinstvom je rastao. Da, dogodio mi se Ryan Gosling i sve se posložilo. Htjela sam djecu, ali bitno je naglasiti htjela sam Ryanovu djecu’, rekla je slavna zavodnica za kojom i danas uzdišu brojni muškarci svijeta.

U rujnu 2014. par je dobio prvo dijete, kćerkicu Esmeraldu Amadu, a tri godine kasnije na svijet je došla Amada Lee. Eva Mendes postala je majka i kućanica, koja oko sebe nije željela imati nepoznate dadilje koje će odgajati njezino dijete, poput njezinih holivudskih kolegica, a jedinu pomoć imala je od svojih roditelja. Prvih nekoliko godina, Mendes se privikavala na novi način života, zaokret, a kako je sve to izgledalo sada je otkrila.

‘Zapravo tek sada dolazimo k sebi. Protekle godine bile su velik izazov za oboje od nas. Sada se napokon ponovno osjećam živom’, našalila se ljepotica, a onda zahvalila obitelji koja joj je u svemu tome bila velika podrška.

‘Imam nevjerojatnu potporu svekrve, svoje majke, sestre, šogorice i jako sam na tome zahvalna. Zapravo skidam kapu onim ženama koje sve to uspiju same. Dolazim iz obitelji rastavljenih roditelja, pa tek sada vidim što je moja majka zapravo prolazila sama s četvero djece’, zaključila je Eva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!