Damir Marjanović kandidat za predsjednika Naše stranke

Damir Marjanović, jedan od kandidata za predsjednika Naše stranke, oglasio se putem društvenih mreža a povodom medijskih napisa o predstojećem Kongresu Naše stranke.

“Sve one koji žele od jednoga uobičajenog demokratskog procesa napraviti nepostojeće raskole i koji očekuju da počnu međusobna vrijeđanja odmah ću razočarati. Peđa ima moje puno uvažavanje za sve ono što je do sada uradio a oni koji ovo žele prikazati kao neki osobni sukob grdno su pogriješili. Zamolio bih medije da sačekaju zvanične objave a ne da se povode neprovjerenim informacijama. Znam da postoje pojedinci koji plasiraju ovakve informacije u javnost, ali mi se čini da tim činom ne žele dobro niti Damiru niti Peđi, a najmanje Našoj stranci. U krajnjem slučaju, Naša stranka i ono za što se ona zalaže je bitnije i trajnije od bilo koje funkcije. Idemo dalje“, poručio je Marjanović.

Četvrti izborno-izvještajni Kongres Naše stranke bit će održan 18. svibnja, kada će oko 150 delegata birati stranačkog predsjednika, potpredsjednike, članove Glavnog odbora, Nadzornog odbora i Suda časti. Drugi kandidat bit će aktualni predsjednik Naše stranke Predrag Kojović.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!