Danijel Subašić postao otac

Danijel Subašić, nogometni vratar koji se prošle godine oprostio od angažmana u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, postao je po prvi put otac sinčića, kojeg mu je njegova supruga Antonija Bozza danas u podne donijela na svijet u rodilištu u Petrovoj, saznajemo iz izvora bliskih obitelji.

Nakon dugog i slatkog iščekivanja Danijel i Antonija preuzeli su najveću i najdivniju ulogu u životu, koju će njihova bliža i šira obitelj radosno proslaviti. 

Podsjetimo, 34-godišnji vratar kluba ‘Monaco’ i 33-godišnja pedagoginja ruske nacionalnosti, upoznali su se prije 17 godina, još kad Danijel nije ni ušao u reprezentaciju. Njegova draga bila je uz njega cijelim putem uspona u karijeri, pa je se bez problema može nazvati nogometaševom najvećom podrškom, što Zadranin nerijetko i sam ističe. U vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, 33-godišnjakinja je prvenstvno pratila iz Hrvatske, a nogometaš se tada našalio kako je njegova supruga zapravo najbolji golman. Par posljednjih godina živi zajedno u Monte Carlu.

error: Content is protected !!