Demi Moore zbog braka izgubila kćer

Rumer Willis, 31-godišnja američka glumica i najstarija kći 56-godišnje glumice Demi Moore, otkrila je dosad nepoznate detalje iz života sa slavnom majkom. Ove izjave slijede nakon objave glumičinih memoara u kojima spominje i bivšeg partnera, 41-godišnjeg Ashtona Kutchera, koji su podigli neviđenu prašinu. 

Rumer, koju je Demi uz još dvije kćeri Tallulah i Scout, dobila iz braka s glumcem Bruceom Willisom, otkrila je kako čak tri godine nije razgovarala sa svojom majkom zbog turbulentnog odnosa s Ashtonom. 

Kako prenosi časopis Metro, Rumer se jedno vrijeme ponašala i kao posrednik između sestara i njihove mame. Sve se to odvijalo za vrijeme velike bračne krize njezine majke. Naime, Ashton i Demi su željeli dobiti dijete, međutim, sve je završilo pobačajem zbog kojeg je nastupilo loše razdoblje. Demi se od svega jako teško oporavila. 

‘Bila sam ljuta, pogotovo na Ashtona. Imala sam osjećaj da mi je uzeo nešto što je moje. Kad je naša mama željela još jedno dijete, a to se nije dogodilo, bila je fokusirana samo na tu činjenicu. Imala sam osjećaj da mi nismo dovoljne. Čak su mi i prijatelji govorili da su zabrinuti za moju mamu, neka joj pomognem. Tada sam shvatila da trebam popraviti naš odnos’, rekla je Rumer.

Tada je, kako kaže, odlučila raditi na tome i prihvatiti svoju majku onakvom kakva ona jest. Pribojavala se kako će se cijela obitelj uskoro otuđiti. Također, otkrila je kako joj je majka priznala da je ovisna o Ashtonu. 

Podsjetimo, Demi i Ashton počeli su hodati 2003. godine, a vjenčali su se dvije godine kasnije. Razvod su obznanili osam godina kasnije, 2013. godine. U svojim memoarima Demi je napisala kako ju je glumac navodno tijekom njihovog braka dvaput prevario. Također, otkrila je kako je često udovoljavala i njegovim seksualnim fantazijama. ‘Uvijek sam ga stavljala na prvo mjesto. Jednom je izrazio želju da dovede treću osobu u naš krevet, a ja nisam odbila. Htjela sam mu pokazati koliko mogu biti zabavna. Bili su to dobri ljudi, ali svejedno, to je bila pogreška. Najednom me spopao sram, nisam mogla pobjeći od osjećaja da sam ja kriva’, samo je dio ispovijesti u knjizi glumice.

Nakon razvoda s Demi, Ashton se počeo viđati s mnoštvom žena iz Hollywooda dok se napokon nije 2016. godine skrasio s dugogodišnjom kolegicom Milom Kunis. Roditelji su dvoje djece, četverogodišnje Wyatt Isabelle i dvogodišnjeg sina Dimitrija.

error: Content is protected !!