Demir Mahmutćehajić: Nema prava ni pravde, sud u Čapljini je sud Herceg-Bosne

Na sudu u Čapljini je 7. siječnja iznesena završna riječ obrane u slučaju Salmir Kaplan, Demir Mahmutćehajić i Ahmet Ljubović, optuženih za rušenje izbornog procesa u Stocu 2016. godine. Izricanje prvostupanjske presude najavljeno je za petak u 14 sati.

Ovim povodom, optuženi Demir Mahmutćehajić za Klix.ba kaže da je ogorčen svime i da ne očekuje da će biti zadovoljeni ni pravo ni pravda u ovom slučaju.

“U utorak je iznesena završna riječ obrane, a presuda će biti objavljena u petak u 14 sati. Ja sam ogorčen i razočaran svime jer su davno od nas svi digli ruke. Ne očekujem ni pravo ni pravdu, jer će Sud Hrvatske Republike Herceg-Bosne u Čapljini odlučiti i donijeti presudu“, obrazložio je Mahmutćehajić za Klix.ba.

Na glavnom pretresu u ovom predmetu, 17. prosinca 2019. godine, na Općinskom sudu u Čapljini je rečeno da su optuženi nanijeli štetu državi, poremetili odnose u lokalnoj zajednici, udruženo rušili izborni proces i uzimali pravdu u svoje ruke te je za njih tražena zatvorska kazna. Do nereda u Stocu došlo je u listopadu 2016., kada je, kako se navodi, spomenuta trojka prekinula izborni proces revoltirana navodnim izbornim manipulacijama. On su tada, kako dodaje, pobacali kutije s glasačkim listićima te fizički napali Marija Raguža, Ivicu i Nikolu Perića. Salmiru Kaplanu, koji je u to vrijeme bio kandidat za načelnika, na ponovljenim izborima nije dozvoljena kandidatura.

2 thoughts on “Demir Mahmutćehajić: Nema prava ni pravde, sud u Čapljini je sud Herceg-Bosne

 • siječanj 9, 2020 at 1:40 pm
  Permalink

  omamuim ustasku jebem UZP.

  Reply
 • siječanj 15, 2020 at 12:01 pm
  Permalink

  Thanks , I have recently been looking for information about this subject for ages and yours is the greatest I’ve discovered till now. But, what about the conclusion? Are you sure about the source?

  Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!