Umjesto u zatvoru, Daruvarac na koncertu: Grlio se s Kitićem

Darko Kovačević Daruvarac koji je osuđen na pet godina zatvora zbog brutalnog premlaćivanja mlade Zadranke umjesto iza rešetaka, uživa u izlascima. Subotu je proveo na koncertu Mile Kitića u Sinju 

Nebojte se neće vas, dobacivali su prijatelji Daruvarca djevojkama koje su se u noći na subotu našle u sinjskoj diskoteci Piccadilly na koncertu Mile Kitića.

Pričaju nam to čitatelji koji su bili na koncertu i šokirali se kad su shvatili tko je s njima u diskoteci.

– Nismo ga odmah prepoznali jer ne idete za time, ali kako je bio u bijeloj majici i tik do pozornice, isticao se pa kad smo malo bolje pogledao, sve mi je bilo jasno. Pomalo sam ostao šokiran da čovjek koji bi trebao biti u zatvoru uživa na koncertu – kaže nam čitatelj koji je i poslao fotografije. Koncert je trajao od dva sata u noći do neto iza četiri. Darko Kovačević Daruvarac koji je osuđen na pet godina zatvora zbog brutalnog premlaćivanja mlade Zadranke (18) umjesto iza rešetaka, uživa u noćnim izlascima.

Na stolu žestica i dvije ruže 

– Za tim ‘vip’ stolom je sjedilo pet, šest muškaraca. Ne znam što su točno pili, ali žestica je bila u svakom slučaju. Grlio se s pjevačem Kitićem kao da su najbolji prijatelji. Čak se počelo po diskoteci pričati da mu je Daruvarac zaštitar no to mi je teško povjerovati – dodao je čitatelj. Na stolu u separeu do same bine, doznajemo, Daruvarac i prijatelji su na stolu imali dvije ruže kraj boce sa žesticom.

Prema riječima čitatelja, posebno je uživao u stihovima pjesme Kraljice trotoara: “Moja prva ljubav,
sada svetom hara,
postala je kraljica trotoara…”

– Nismo mi znali ništa, ni tko je on ni što je, za nas je to gost kao i svaki drugi. Kad smo odlazili netko je dobacio da li smo vidjeli da je tamo bio Daruvarac. Mile je pitao: “Što je čovjek iz Daruvara došao pa zato to kažete?”. Rekli su mu: “Ne tako ga zovu…” – kažu nam iz tima Mile Kitića.

Kitić nije znao tko ga grli 

Opovrgavaju da je Daruvarac bio s njima u vip separeu jer kažu: “To je specifičan prostor. Mile je bio na bini, a za nas je bio rezerviran prostor iza bine. Okolo su separei u kojima mi nismo sjedili. To je bilo za goste – dodali su. Pitali smo kako to da se gospodin Kitić s njime grlio kažu: “Nismo to vidjeli pa ne možemo ni komentirati. Gledajte, gosti znaju tražiti selfi i naravno da im pjevač kad god može udovolji. Teško da je na bini mogao do njega jer Mile ima zaštitare.

– Baš smo čekali kad će pjevati ‘Paklene godine’ jer stihovi kao da opisuju ono što je Daruvarac učinio. I Kitić ju je pjevao, ali tek pred kraj koncerta – kaže nam čitatelj.

A stihovi idu ovako: “Zbog njega nisi se udala , a bolje prilike si imala, svi su govorili da si dno, a ti si mislila to je to. Sjeti se uvreda i modrica koje si puderom pokrivala… Bila si mlada, zaljubljena, snena, na kraju krajeva samo si žena, i za sve si mu ti bila kriva, a jedva kraj njega da si ostala živa. On to nikad nije mogao da shvati, zato mu sad sve naplati…”

Izvor: 24sata.hr


error: Content is protected !!