Dodik: Spriječit ćemo pokušaj HDZ-a

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je danas u Banjoj Luci sa načelnicima opžina Bosanski Petrovac, Glamoč, Grahovo i Drvar o položaju Srba u općinama u Federaciji BiH i migrantskoj krizi.

Na sastanku je razgovarano i o najavi Županijskog odbora HDZ-a BiH Livno o obilježavanju 24 godine od navodnog oslobođenja Bosanskog Grahova, Glamoča i Drvara, kao i namjeri da se u Medenom Polju smjeste migranti.

Dodik je ranije rekao da se protivi odluci HDZ-a Livanjskog kantona koji pokušava da organizira obilježavanje navodnog oslobođenje Drvara, te najavio da će biti tamo na dan kada je to zakazano.

“Spreman sam da budem dio onih koji će fizički sprečavati da bilo tko dođe u Drvar i obilježava na taj način taj dan”, istakao je on.

Sastanku u Banjoj Luci, koji je održan u Administrativnom centru Republike Srpske, prisustvovali su i ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač, ministrica finansija Republike Srpske Zora Vidović i zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Nikola Špirić.

4 thoughts on “Dodik: Spriječit ćemo pokušaj HDZ-a

 • kolovoz 21, 2019 at 2:17 pm
  Permalink

  PA SINOĆ STE ZAJEDNO BILI JA VAS VIDIO

  Reply
 • kolovoz 22, 2019 at 6:50 am
  Permalink

  click this link now Reviews of the Best Essay … – Awriter.org – Hamim Bata, Ambrogino Pisani

  Reply
 • kolovoz 24, 2019 at 10:42 am
  Permalink

  Hoće da fizički brani nešto u Federaciji. Očigledno da mu je dodijao život!

  Reply
 • veljača 17, 2020 at 11:16 am
  Permalink

  We are not the only website where you can order letter writing help, but we are confident that no other company is as transparent or committed to your success the way Advanced-Writer.com is. Once you familiarize yourself with our professional letter writing service, we know you will never want to shop anywhere else.

  Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!