Dogovoren nesmetan robni promet između BiH i Hrvatske

 Ravnatelj Granične policije BiH Zoran Galić dogovorio je s ravnateljstvom Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske da teretna motorna vozila iz “trećih zemalja” koja tranzitiraju kroz Republiku Hrvatsku prilikom ulaska u BiH u pratnji hrvatske policije budu usmjerena na MGP Bijača, MGP Gradiška i MGP Šamac.

 Nadalje, teretna motorna vozila iz BiH, prije nego uđu u Hrvatsku, moraju kontaktirati poduzeće u Hrvatskoj i oni će im na granici osigurati dozvolu s kojom mogu prijeći granicu.

 “To znači da sva teretna motorna vozila koja idu u Hrvatsku po robu (uvoz/izvoz) mogu preko ostalih graničnih prijelaza kao do sada prijeći državnu granicu, samo što je sada potrebno da prije odlaska na put obavijeste poduzeće kako je navedeno”, priopćila je u utorak Granična polIcija BiH.

 Dogovor ravnatelja Galića i ravnateljstva MUP-a Republike Hrvatske postignut je kako bi se izbjegle ogromne gužve i promet nesmetano odvijao, dodaje se u priopćenju.

One thought on “Dogovoren nesmetan robni promet između BiH i Hrvatske

  • ožujak 24, 2020 at 11:48 pm
    Permalink

    Hi there, simply became alert to your blog through Google, and found that it’s really informative. I am gonna be careful for brussels. I will appreciate in the event you continue this in future. Lots of folks shall be benefited from your writing. Cheers!

    Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!