DRAMA U NEUMU Prostrijeljeni i pijani muškarac prijetio bombom i nožem

Službenici PS Neum uhiti su E.DŽ.(1981.) zbog sumnje da je ranio B.B. (1973.)  koji je u alkoholiziranom stanju i s nožem u ruci vlasnicima kuće koja se nalazi u Ul. Dalmatinska u Neumu prijetio da će baciti bombu, priopćio je MUP HNŽ-a na svojim internetskim stranicama.

Naime, PS Neum u nedjelju navečer obratila se F.DŽ. (1950.) iz Neuma i prijavila da je pred kuću njezine kćerke, koja se nalazi u Ul. Dalmatinska, došao pijan B.B.(1973.) iz Neuma te da im s nožem u ruci upućuje prijetnje i da će baciti bombu.

Na mjesto događaja odmah su izašli djelatnici policije i osobu B.B. doveli u policijsku stanicu gdje je primijećeno da ima prostrijelne rane na potkoljenicama obje noge. Spomenuti je prevezen u Dom zdravlja Neum odakle je upućen u SKB Mostar.

U 23:45 sati, zbog osnova sumnje da je uporabom vatrenog oružja nanio navedene ozljede osobi B.B., djelatnici policije su lišili slobode E.DŽ.(1981.).

O svemu su upoznati tužitelj i Odjel krim. policije, te se poduzimaju sve potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja, navodi se u priopćenju.

error: Content is protected !!