‘DREAM TEAM BABE’ U POLUFINALU SUPERTALENTA

Nakon što su nedavno najavile svoje sudjelovanje u zabavnoj emisiji Nove TV – „Supertalent“, članice ženske pjevačke skupine „Dream team Babe“ iz Ljubuškog su, vjerujemo, opravdale očekivanja svih onih koji su s nestrpljenjem očekivali njihov nastup.

Ove vesele i raspjevane Ljubušanke dobile su zlatni gumb od Davora Bilmana, nekadašnjeg vladara plesnih podija, i tako osigurale plasman u polufinale emisije, koja je osvojila srca brojnih gledatelja. Pjevale su o Ljubuškom, Hercegovini, žiriju, svojoj turneji…, i po završetku nastupa, „okitile“ žiri vlastitim rukotvorinama.

Četiri člana tu žirija, ekipa nam najmilija. Poslušajte, pogledajte, samo gumba ne stiskajte. Janko, Maja i Martina i Davore slatki stvore, sve vas puno babe vole!“ otpjevale su i raspametile žiri i publiku.

Posebno iznenađena njihovom izvedbom  bila je Maja Šuput, rekavši kako su „Dream team Babe“ iznimno  šarmantne i talentirane.

„Nema petka, subote i nedjelje da negdje ne nastupamo. Mi živimo kao da nam je 15 godina, sve same radimo, a nemamo ni menadžera“, kazale su u emisiji, iako bi, ističu, rado prihvatile i pomoć ako im netko ponudi.

Zahvaljujući nastupu, koji će se dugo pamtiti, Grad Ljubuški odlučio je zlatne dame prigodno dočekati i zahvaliti im, između ostalog,  na dobroj promociji Ljubuškog, Hercegovine, autohtonih napjeva…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!