Dudić: Očekujem borbenu ekipu i izgaranje do zadnje minute

Nogometaši Veleža nakon poraza od Radnika (0:1) u prošlom kolu Premijer lige BiH nove bodove tražit će protiv ekipe Željezničara u subotu, 14. rujna, na stadionu Rođeni u Mostaru.

Trener FK Veleža Feđa Dudić kazao je kako od svoje momčadi očekuje pobjedu, iako to neće biti nimalo lako s obzirom na snagu i kvalitetu Željezničara.

– Mi u svakoj utakmici moramo tražiti bodove i tako će, uz ogromno poštovanje prema ekipi Željezničara, biti i sutra. Na ovom susretu tražit ćemo pobjedu, a tako ćemo se postaviti i na terenu i bez obzira na njihovu kvalitetu, sigurno nećemo odstupati – istaknuo je Dudić na konferenciji za novinare.

Dodao je kako je reprezentativna stanka dobrodošla njegovim nogometašima.

– Ovu pauzu iskoristili smo za neke, nazovimo ih, mini pripreme. Podigli smo fizičku spremnost, ali smo to vrijeme još više koristili za psihičke sastanke i priču s igračima. Ne smije nam se ponovo dogoditi utakmica i pristup kao protiv Radnika u prošlom kolu – kazao je Dudić.

Trener Veleža istaknuo je kako u sutrašnjem susretu očekuje maksimalan angažman svojih igrača.

– Na sutrašnjoj utakmici očekujem pozitivnu reakciju, očekujem borbenu ekipu, bespoštednu borbu i izgaranje do zadnje minute – kazao je trener Veleža.

Što se tiče ozljeda, Dudić je naveo kako uz već ozlijeđene igrače neće moći računati ni na Argentinca Fernanda Daria Ferreyru.

– Dario ima izrazitu želju i svaki dan govori da je spreman i da može istrčati protiv Željezničara, ali ne želimo riskirati i radimo onako kako su nam savjetovali doktori, a to je pauza od još nekoliko dana – kazao je Dudić.

Nogometaš FK Veleža Kosta Manev istaknuo je kako je Željezničar jako dobar protivnik.

– Trebamo se maksimalno fokusirati i odigrati stvarno dobru utakmicu i u napadu i u obrani kako bismo izvukli bodove – kazao je Manev.

Nakon sedam odigranih kola Premijer lige BiH  Veleža je na 11. mjestu s 4 boda, dok je Željezničar trenutno na prvom mjestu s 15 bodova.

Utakmica se igra u subotu od 16:30 sati, uz izravan prijenos na Moja tv.

error: Content is protected !!