Emotivna ispovijest ‘golog kuhara’

Gostujući u showu The Graham Norton, najpoznatiji goli kuhar na svijetu, neponovljivi Jamie Oliver, u emotivnom je razgovoru progovorio o svemu što je dovelo do kolapsa njegovog restoranskog carstva.

Još u svibnju ove godine lanac njegovih restorana ‘Jamie’s Italian’, ‘Fifteen’ i ‘Barbecoa’ bankrotirao je, više od 20 restorana moralo je biti zatvoreno, a tisuću ljudi izgubilo je posao. Gostujući u showu The Graham Norton, 44-godišnji slavni kuhar Jamie Oliver otkrio je detalje oko toga što je točno pošlo po zlu i kako se oporavio od gubitka svega što je gradio više od 13 godina.

‘Bilo je to 13 godina teško rada, a ‘Fifteen’ je bio moja beba. No, ostao sam bez novca, ostao sam bez svega i bilo je doista teško, no jednostavno moraš se sabrat i pokušat krenut dalje. Imao sam najbolje od svega, i ne znam nikoga kome je bilo bolje nego meni, a onda sam doživio i najgore trenutke. No, to je život i moraš se fokusirati na pozitivu.’

Upitan razmišlja li otvarati u budućnosti nove restorane, kuharska zvijezda je odgovorila kako će, prije negoli se odluči na bilo što, pričekati da vidi kako će na sve utjecati Brexit, piše Tportal.hr.

‘Naravno da ću razmisliti o svemu, no tek nakon Brexita. Ukoliko imate biznis u ovoj državi, ne piše vam se dobro idućih pet godina. Bilo je teško i jako je puno stvari koje treba posložiti.’error: Content is protected !!