EPILOG MASAKRA U SPLITU: Troje mrtvih, dvoje uhićenih

Uhićen je osumnjičeni za ubojstva u centru Splita i odveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje, piše Dalmatinski portal.

Dalmatinski portal objavio je oko 17.15 sati da je uhićen splitski ubojica. Potvrde za to nije bilo.

“Ne možemo vam potvrditi tu informaciju”, kratko su rekli iz policije.

“Sve raspoložive snage su na terenu. Intenzivno radimo na slučaju i poduzimamo sve potrebne mjere”, rekli su iz splitske policije.

Zamjenik načelnika Policijske uprave Splitsko-dalmatinske Marko Srdarević u subotu je u popodnevnim satima zaRTL potvrdio da je policija zbog povezanosti s pucnjavom u Splitu koja je rezultirala s tri smrtna slučaja privela dvije osobe te da nad njima provode istražne radnje.

Srdarević nije mogao potvrditi je li jedna od te dvije osobe počinitelj ubojstava te ima li više od jednog počinitelja. Također, nije mogao reći jesu li uhićene osobe naoružane, ali je rekao da se nisu opirale uhićenju. Dodao je da su spomenute osobe uhićene na području grada Splita.

– Dvadeset specijalaca trčalo je dok su ljudi ležali na ulici s rukama preko glave. Policajci su priveli mlađu mušku osobu i odvezli.

Policijska uprava Splitsko-dalmatinska očitovala se o pucnjavi u Splitu koja se dogodila u subotu popodne.

– U Splitu je oko 15.35 sati u centru grada došlo do pucnjave na dvije lokacije. U događajima su smrtno stradale dvije osobe, a jedna je prevezen na pružanje liječničke pomoći.

Kako piše Dalmatinski portal, preminuo je i treći muškarac koji je ranjen u napadu.

error: Content is protected !!