Evakuirano tijelo stradale djevojke iz provalije

Studentica Katarina Butrica (25) iz Dubrovnika, poginula je u prometnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Popovo Polje u Trebinju. Kako je potvrđeno u Policijskoj upravi Trebinje, nestanak djevojke prijavljen je u subotu policiji u Dubrovniku, nakon čega je pronađeno njeno tijelo na mjestu nesreće u Popovom Polju.

Njeno je vozilo sletjelo u provaliju, na putu od Ravnog prema Ljubinju. Ona je krenula u subotu automobilom Citroen iz Dubrovnika prema Mostaru.

Ona je u 14 sati prešla granični prijelaz Čepikuće. Njezin automobil citroen C2, plave boje, registarskih oznaka DU-633-IM snimljen je u 14.24 sati na prolasku kroz Ravno.  Putovala je za Mostar. Kako se nije javljala na mobitel, njezina obitelj obratila se Policijskoj upravi Dubrovnik prijavivši nestanak.

O sudbini mlade studentice, ništa se nije znalo do nedjelje. Na poziv Hrvatske gorske službe spašavanja stanice Dubrovnik pripadnici gorskih službi spašavanja iz Bosne i Hercegovine uključili su se u nedjelju ujutro u potragu za nestalom 25-godišnjakom.

Gorski spašavatelji iz HGSS-a Čapljina odmah su izašli na teren i slijedom prikupljenih informacija pretraživali područje uz cestu Ravno – Ljubinje tražeći vozilo nestale osobe. U 11 sati kod mjesta Kotezi pronađeno je vozilo koje je sletjelo s ceste i u njemu beživotno tijelo.

U 16 sati završena je akcija evakuacije tijela iz provalije u kojoj je stradala Katarina pri slijetanju s ceste Ravno – Ljubinje kod mjesta Kotezi.

Očevid na mjestu nesreće obavili su pripadnici policije iz Ljubinja, a o tragičnom je događaju obaviješteno i Okružno javno tužiteljstvo u Trebinju.

error: Content is protected !!