FATALNA TRANSEKSUALKA ŠOKIRALA PRIZNANJEM: ‘Spavala sam s puno igrača Real Madrida’ (FOTO)

Španjolska pjevačica i zvijezda tamošnjih reality šouova Amor Romeira šokirala je javnost jednim intervjuom koji je dala za El Español. Zvijezda Big Brothera iz 2007. godine sada je sasvim otvoreno progovorila o svojem seksualnom životu, a otkrila je da je spavala s više igrača Real Madrida, prenosi 100posto.hr.

Njena ispovijest i ne bi bila ništa šokantno ili nevjerojatno da Amor nije transseksualka. Amor je rođena kao muškarac, no brojne igrače to nije spriječilo da spavaju s njom.

“Seksala sam se s mnogim igračima, a najviše ih je bilo iz Reala. U jednog sam se čak i zaljubila. Riječ je o jako slavnom nogometašu, a naš sam odnos skrivala. Samo je dvoje mojih prijatelja znalo za to”, priznala je Amor.

Sve to odvijalo se 2013. godine, a Amor je zbog svoje ljubavi trebala ići i na SP u Brazilu 2014. godine kako bi ga potajno bodrila. Ipak, sve je puklo jer joj je dragi bio nevjeran.

“Biti supruga nogometaša je isto kao da si Bambijev tata. Morate biti svjesne svega što te veze uključuju. Da, tu su skupi parfemi, život u vili, ai tu su i rogovi na glavi. S time se treba pomiriti”, zaključila je Amor.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!