Fazlinović: Za mene ne postoji drugi ishod od plasmana u sljedeći krug

Aktualni futsal prvak Bosne i Hercegovine, Mostar SG Staklorad, je sljedećih dana domaćin preliminarne faze skupine E UEFA Futsal Cupa gdje će igrati zajedno s ekipama Flamurtari Vlora (Albanija), Arnavutkoy Belediye Spor (Turska) i Narva United (Estonija).

Večeras su na programu mečevi: Flamurtari – Narva United od 19 sati, te Mostar SG Staklorad – Arnavutkoy Beledyespor od 21:15 sati.

– Cilj koji smo postavili pred sebe je plasman u sljedeći krug natjecanja i za mene osobno, neki drugi ishod ne postoji. Prvi susret će bez sumnje biti težak, ali se uz pravi pristup svih igrača i podršku s tribina nadam pobjedi. Bio bi to pravi vjetar u leđa pred sljedeći susret koji igramo već u četvrtak. Kod igrača je primjetna velika želja za uspjehom i osobno sam uvjeren da će odigrati najbolje što mogu, a vjerujem i da će to biti dovoljno za ostvarenje cilja, rekao je trener Mirsad Fazlinović.

Na raspolaganju će imati sve igrače iz kadra, uključujući i pojačanja pristigla tijekom ljeta – Anela Radmilovića, Nermina Kahvedžića, Sašu Babića i Bekira Hodžića. Ekipa je u ponedjeljak otputovala u karantin na planinu Rujište, kako bi se psihički što bolje pripremili za predstojeće mečeve.

– Zahvalni smo članu Uprave i generalnom klupskom sponzoru, gospodinu Alenu Đulimanu, odnosno preduzeću Staklorad koji su nam omogućili karantin, dodaje Fazlinović.

Drugog dana (24. 8.) od 19 sati sastaju se Arnavutkoy Beledye spor i Flamurtari, te od 21:15 sati Mostar SG Staklorad – Narva United. Posljednjeg dana (26. 8.) od 19 sati na programu je meč Narva United – Arnavutkoy Beledye spor, te od 21:15 sati meč Flamurtari – Mostar SG Staklorad. Pobjednik skupine će se plasirati u drugu fazu natjecanja koja će se igrati u Rumunjskoj.

– Zahvalni smo Upravi kluba koja je prije svega pripremila dvoranu za futsal spektakl, kao i Gradskoj upravi Mostara koja nam je dosta pomogla. Imali smo zaista odlične uvjete za rad tijekom priprema. Zadovoljni smo i pojačanjima koja smo angažirali, smatram da je riječ o igračima profila koji su nam dosad nedostajali. Sad smo kompletirani, a to je preduvjet i europskog uspjeha i uspjeha u domaćim natjecanjima, zaključio je MIrsad Fazlinović. Er.B.

 

error: Content is protected !!