Gazdu kafića u kojem je radila usmrtila nožem

Sanji Đonlić (41) iz Travnika, koja je uhićena prije mjesec dana, zbog sumnje da je u kafiću “Astor” u travničkom naselju Kalibunar, ubila 58-godišnjeg vlasnika tog objekta Husu Tahirovića, produžen je pritvor za još dva mjeseca.

Ona je uhićena 13. siječnja, a naredni dan joj je određen jednomjesečni pritvor. Đonlić je pritvor produžen za još dva mjeseca iz razloga jer postoje vanredne okolnosti jer se radi o kaznenom djelu za koje se može izreći kazna zatvora u trajanju 10 godina, a s obzirom na način izvršenja i posljedicu djela što bi puštanjem na slobodu rezultiralo prijetnjom narušavanja javnog reda.

Tahirović i uhićena Đonlić dobro su se pozvali odranije. Stanuju u susjednim zgradama u ovom naselju, a ona je i radila kao konobarica u njegovom objektu. Neslužbeno se moglo čuti i da je kobne noći u objektu bila neka sjedeljka kojoj je prisustvovalo više ljudi. Međutim, u trenutku kada se dogodilo ubojstvo ubijeni i Sanja bili su sami u kafiću. Đonlić je istražiteljima kazala kako je bila u vezi s vlasnikom, da su se posvađali, a on je udario te da ga je usmrtila u samoobrani.

error: Content is protected !!