George Clooney u drugom planu pored glamurozne punice i zgodne supruge

Malo koji muškarac učinio bi ono što je u srijedu navečer na filmskom festivalu u Cannesu napravio George Clooney. Glumac se odlučio na crvenom tepihu pojaviti uzsuprugu Amal te njezinu majku Bariu Alamuddin. Senzacionalno odjevena, vidno uzbuđena zbog cijele atmosfere i ponosna na zeta i kćer, gospođa Alamuddin sve je oduševila.

Dok su se supružnici opredijelili za zagasite tonove, Baria je zablistala u zelenom kompletu, širokim hlačama, bluzi i tankom, dugom blejzeru. Cijelu je kombinaciju upotpunila dijamantnom ogrlicom uz nekoliko skupocjenih zelenih safira.

Inače, majka Amal Clooney poznata je politička novinarka. Rođena je u Libanonu, gdje je odrasla i upoznala supruga Ramzija Alamuddina, s kojim dijeli dvoje djece, svima poznatu Amal te mlađu kćer Talu. Gospođa Baria još kao mala pokazivala je interes za politikom i znala je da će jednoga dana biti usko povezana s njom.

Studirala je na američkom sveučilištu u Bejrutu, fakultetu koji se smatra najboljim na Bliskom istoku. Godine 1972. diplomirala je na tri smjera, novinarstvu, masovnim medijima te političkim znanostima.

Imala je velik utjecaj na obje kćeri i usmjeravala ih u obrazovanje. Starija Amal danas je uspješna odvjetnica za ljudska prava, a mlađa Tala živi sa suprugom u Singapuru i bacila se u dizajnersku industriju.

Uglađena Libanonka Baria nakon godina radnog staža u svim medijskim formatima, danas uživa u zasluženoj mirovini i ulozi bake sa svojim unucima. U slobodno vrijeme možemo je vidjeti u društvu poznatog holivudskog para.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!