Grad Mostar objavio javni poziv za izbor najljepše uređenog dvorišta

Prijave za poziv se dostavljaju  najdalje do 20. svibnja ove godine, a organizator je osigurao adekvatne novčane nagrade i zahvalnice.

Grad Mostar objavio je javni poziv za izbor najljepše uređenog dvorišta (okućnice, vrta), školskog dvorišta, balkona i terase stambenih objekata i najuređenijeg gradskog prostora.

Prijave za sudjelovanje u nagradnoj akciji za izbor najljepše uređenog dvorišta (okućnice,bašte,vrta), školskog dvorišta, balkona i terase stambenih objekata i najuređenijeg gradskog prostora imaju pravo svi građani, vlasnici i korisnici, individualnih objekata za stanovanje i kolektivno stambenih objekata, te pravne osobe-ustanove odgojno-obrazovnog karaktera iz oblasti predškolskog i školskog  obrazovanja kao i ustanove za osobe s posebnim potrebama.

Prijave za poziv se dostavljaju  najdalje do 20. svibnja ove godine, a organizator je osigurao adekvatne novčane nagrade i zahvalnice.

Javni poziv je objavljen na web stranici Grada Mostara, a sve dodatne informacije zainteresirani mogu dobiti i u Odjelu za gospodarstvo komunalne i inspekcijske poslove Gradske uprave Mostara.

Dodjelu novčanih nagrada i zahvalnica dobitnicima, uručit će gradonačelnik Grada Mostara, u Gradskoj Vijećnici 7. lipnja.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!