HDZ BiH: Žurno uspostaviti vlast i politički dijalog te ubrzati europski put BiH

MOSTAR – Kao izabrani politički predstavnik hrvatskog naroda u BiH, apeliramo na uspostavljanje konstruktivnog dijaloga u cilju žurne uspostave vlasti, poručeno je u nedjelju iz HDZ-a BiH.

“Usuglašavanjem naših stavova u procesu rješavanja otvorenih pitanja o kojima ovisi stabilnost i prosperitet BiH, ističemo da ćemo, skupa s partnerima, raditi na zajedništvu u BiH, a koje uvažava stavove i interese konstitutivnih naroda i svih ostalih naših građana. Time ćemo, pod okriljem neosporive i potpune ravnopravnosti, te uzajamnog uvažavanja, još jednom potvrditi svoju apsolutnu posvećenost euroatlanskim integracijama“, dodaju iz ove stranke. Zalažući se za primjenu izbornih rezultata Općih izbora 2018. godine, uz uvažavanje poslijeizbornih partnera na bošnjačkoj i srpskoj strani, HDZ BiH poziva na žurno formiranje vlasti bez daljnjeg uvjetovanja.

“Poštivanje izbornih rezultata, Ustava i načela ravnopravnosti, uz nužnost istinske zaštite prava konstitutivnog naroda interesi, su Hrvatskog narodnog sabora (HNS BiH) te HDZ-a BiH na kojima grade političku suradnju s partnerskim strankama. Istodobno, HDZ BiH pozdravlja sve dobronamjerne napore i izražava nadu u suradnju u okviru političke korektnosti i odgovornosti svih partnera koji poštuju izbornu volju hrvatskog naroda BiH“, stoji na koncu priopćenja.

2 thoughts on “HDZ BiH: Žurno uspostaviti vlast i politički dijalog te ubrzati europski put BiH

  • kolovoz 4, 2019 at 4:15 pm
    Permalink

    Mrs majmuni jedni vi i braca vasa iz snsd sve kocite i blokirate jebao vam pas mater bezobraznu i bolesnu

    Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!