HERCEG: Poduprijet ćemo obnovu objekta ‘Borse’

Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije danas je  primio Franju Zadru, voditelja Judo kluba „Borsa“ Mostar.

Na sastanku je razgovarano o požaru u kojem je nanesena velika materijalna šteta na objektu Športskoga centra i prostorija Judo kluba „Borsa“ u Rodoču kod Mostara.

„Dvije trećine objekta je uništeno i trebat će puno sredstava i vremena kako bi on u potpunosti bio obnovljen“, kazao je voditelj Zadro.

Predsjednik Herceg istaknuo je bitnost ‘“Borse“ kao jednog od uspješnijih športskih kolektiva na području Županije, ali i šire.

 „Vlada HNŽ je i ranije podupirala rad Kluba, a sukladno mogućnostima, poduprijet će i saniranje objekta kako bi djeca i mladi nastavili trenirati i nizati uspjehe na ponos svih nas“, kazao je predsjednik Herceg.

U osobno i u ime članova Kluba, Zadro je zahvalio predsjedniku Hercegu na dosadašnjoj, ali i budućoj potpori, koju je Vlada spremna dati za obnovu Športskog centra čija je uloga, kako je kazao, „ne samo športsko-rekreativna nego i društvena jer aktivira razvoj mladih u pozitivnom okruženju“.

One thought on “HERCEG: Poduprijet ćemo obnovu objekta ‘Borse’

  • listopad 10, 2019 at 7:02 am
    Permalink

    Dobroje štoćetepomoći obijekt nikose nije sijetioda pot pomogne jadni aluminisamokadastelovu izvlačili tadaste se dobro sijećaligdijećete

    Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!