INTERVJU DEJANA ROSULJAŠ ŠPILER U braku je još uvijek sve medeno (FOTO)

Ono što me najviše okupira trenutno je snimanje naše 600-te po redu emisije u kojoj ćemo ugostiti ljude koji su doživjeli nesvakidašnje ljubavi

Malo koji ljubitelj malih ekrana ne poznaje njezin lik i djelo. Lijepa voditeljica na OBN televiziji Dejana Rosuljaš, odnedavno i s još jednim prezimenom (Špiler), na sceni je više od 12 godina, a gledatelji je najviše prepoznaju po njezinom ‘Dejana Talk Showu’ koji traje više od sedam godina. Dejana je trenutačno okupirana pripremanjem 600-te emisije koja će biti posvećena ‘nesvakidašnjim ljubavima’, a u razgovoru za Dnevni list otkrila je i neke detalje iz privatnog života…

Što gledatelje očekuje u novim emisija Dejana Talk Showa?

– Nastavljamo sa životnim temama, koje su nekada smiješne, nekada tužne, uvijek autentične, i baš kao što nas život često navede na stazu, koju nismo planirali na početku našeg puta, tako je realno da publika ove sezone očekuje, pored svega onoga što već vise od 7 godina voli u „Dejana Talk Show-u“, i neka iznenađenja i teme koje pomjeraju granice.

Kako se pripremate za početak nove sezone?

– Za nas je sezona uvelike počela, još u kolovozu kada smo krenuli s pripremama i snimanjem emisija:). Ovu, devetu, sezonu Dejana Talk Show-a smo otvorili 16. rujna, tako da su gledatelji već imali priliku pogledati nekoliko izdanja. No moram priznati, da sam ljeto zaista iskoristila, odmorila se i napunila baterije za sve poslovne izazove koji slijede.

Koje su to hit teme koje Vas ovih dana najviše okupiraju?

– Ono čime smo se bavili ovih dana jesu teme „ Život zaista počinje u tridesetim“, „Kako sam smršao 50 kg“, „ Pozitivne priče“ te  „Instagram zvijezde“ koja je na programu već u nedjelju u 17:30 h. A ono što me najviše okupira trenutno je snimanje naše 600-te po redu emisije u kojoj ćemo ugostiti ljude koji su doživjeli nesvakidašnje ljubavi.

Koga biste voljeli ugostiti, o kojoj temi razgovarati u jednoj od sljedećih emisija?

– Imam jednu želju već dugo, ali vjerujem ako je izgovorim da se neće ostvariti..

Ova godina za Vas je i na privatnom planu bila itekako važna. Što je bračni status donio novo?

– Još jedno prezime:). Sada sam Dejana Rosuljaš Špiler.

Zašto udaja u tajnosti?

– Rekla bih prije da samo nisam oglašavala na sva zvona. Nikada nisam bila pobornik serviranja svakog djelića intime u javnost, želim da moj rad i poslovni rezultati prvenstveno govore o meni, a da svoj privatni život sačuvam daleko od javne scene. Smatram da svaki čovjek ono najdragocjenije čuva za sebe i to je jedino opravdanje za sebičnost koje mogu da priznajem..

I što kažete – kakav je bračni život?

– Još uvijek je sve medeno, pitajte me za par godina:).

Umorite li se ikad od previše poslovnih obaveza? Kako uspijevati organizirati vrijeme, i poslovno i privatno?

– Organizacija mi je uvijek bila jača strana:). Nekako sam uvijek znala što želim, koji su mi prioriteti i onda nema poteškoća. Sada je malo napornije s obzirom na stalnu relaciju Beograd- Sarajevo, ali sve se može kad se dovoljno jako želi.

Kako se odmarate?

– Putovanja su moja strast. Moj ventil. Prakticiram da, kada mi poslovne obaveze dozvole, “pobjegnem” negdje na par dana i vratim se preporođena.

Zašto novinarstvo?

– U novinarstvu sam se našla slučajno, ali sam se na prvu zaljubila i tu ostala! Kada razmišljam o tom periodu života, uvijek se sjetim radosti i zadovoljstva nakon svakog urađenog priloga ili emisije, velike želje za učenjem i ogromnog strpljenja velikana novinarstva (Olivera Mlakara, Saše Zalepugina, Mice Orlovica…) prema nama koje smo tada počinjale. Nekad mi se čini nestvarnim da je od tada prošlo više od 12 godina!

Kakve su poslovno ambicije, što biste voljeli ostvariti?

– Televizijsku karijeru sam započela još kao student, u međuvremenu sam postala diplomirani pravnik i master ekonomista tako da ću u budućnosti nastojati na neki način spojiti sva ta područja interesa.

Najdraže doba dana?

– Popodne, završene poslovne obaveze, mir, obitelj, topao ručak, zagrljaj.

Koje je najstresnije?

Jutro, ukoliko mi alarm „naredi“ da moram vrlo rano ustati. Volim prirodno buđenje i da imam vremena za sve te moje sitne rituale i obavezni doručak, nakon toga sam vedra i raspoložena bez obzira koliko naporan dan je ispred mene.

U čemu uživate?

– U upoznavanju grada u kojem sam prvi put, u ukusnoj hrani, čaši dobrog vina, zanimljivom štivu, kafi s prijateljicama, nedjeljnom ručku kada smo svi na okupu, u igri s najljepšim psićem na svijetu Bellom..

Planovi za kraj ove i početak sljedeće godine…

– Uhh…, ne volim puno planirati, samo neka smo zdravi i sretni.

Razgovarala: A. Copf, [email protected]

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!