Ivan Milinković: Vrijeme je za solo karijeru

Sinonim za vanserijsku interpretaciju, žanrovsku raznolikost, emociju koja budi zaboravljene i oživljava nove emocije, sigurno je Ivan Milinković. Vlasnik unikatnog vokala, poslije dugogodišnjeg rada u beogradskom sastavu ,, Legende”, odlučio je da karijeru nastavi kao solist.

Ova vijest mnoge je rastužila, mnoge obradovala, ali jedno je sigurno, velika medijska pompa podigla se oko odluke Ivana Milinkovića da uplovi u solo glazbene vode. Ivan je svoju publiku obradovao s dvije nove pjesme.

Prva pjesma ,, Ibar ust’o protiv brega“, urađena je u suradnji s Dejanom Petrovićem i Big Bendom na glazbu Dragana Nikolića, tekst Ivana Karaklića, uz aranžman Peđe Stojkovića.

Autentičan spot, tradicija, Ivanova boja glasa, vrlo brzo su pobrali simpatije publike.

,,Obavezujuće je, da kada karijeru godinama gradite na kvalitetu, tako nastavite i kao solist.  Novi suradnici, žanrovska raznovrsnost, nova energija, bili su sjajna pokretačka snaga pri odabiru pjesama za samostalni glazbeni CD koji pripremam. U idućem razdoblju očekujte potpuno ,,novog” Ivana s još većom količinom ljubavi u pjesmama za Vas, dodao je Milinković za Dnevni list.

Glazbene inovacije, Ivan uvodi kroz suradnju s tvorcima velikih hitova,  Dušanom Bačićem i Bojanom Dragojevićem. Pjesma ,,Svenuće dunje”, rađena je ciljano kao  moderna verzija sevdaha, kao pop pjesma obojena zvucima harmonike.

,,Od rujna publika će imati priliku, koncertno, da čuje nešto što do sada nisam pjevao, uz pjesme koje su reference i najveći izazov za svakog pjevača. S publikom, uz moje nove pjesme,  prelistavat ću muzičke spomenare, sjetiti se nekih divnih vremena i zajedno uživati u hitovima Tome Zdravkovića, Cuneta Gojkovića, Tozovca, Staniše Stošića, tradicionalne pjesme među kojima i sevdalinke! Uz muzičku podršku Peđe Stojkovića očekujte pregršt iznenađenja od rujna na koncertima pod nazivom “Veče sa Ivanom Milinkovićem”. Vidimo se i u Vašem gradu, dodaje radosno Milinković u zvaničnom priopćenju.

Publika je ta koja daje najbitniji sud. Sa mojim timom maksimalno ću se potruditi, da nam srca kucaju u istom ritmu u vremenu koje dolazi, dodaje Ivan.    

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!