Izabrana stranačka tijela, Milan Miličević predsjednik Glavnog odbora

U Banja Luci je u nedjelju održana konstituirajuća sjednica Glavnog odbora Srpske demokratske stranke (SDS), na kojoj je za predsjednika Glavnog odbora stranke izabran Milan Miličević, dok je za prvog zamjenika predsjednika Glavnog odbora imenovan Nenad Lalić. Zoran Latinović izabran je za glavnog tajnika.

Jučer su izabrani i članovi Predsjedništva SDS. U Predsjedništvo stranke su, tajnim glasanjem a na prijedlog predsjednika SDS-a Mirka Šarovića, izabrani Mladen Bosić, Vukota Govedarica, Nedeljko Glamočak, Rado Savić, Mićo Mićić i Nemanja Vasić. Statut stranke dopušta i da Predsjedništvo broji i 15 članova, ali o tome će se odlučivati u narednom periodu.

“Ovo je bila prilika i da članove Glavnog odbora upoznam s aktualnom političkom situacijom i suituacijom u stranci“, rekao je predsjednik SDS-a Mirko Šarović uz napomenu da je većina jučerašnjih odluka donesena jednoglasno.

“Pred SDS-om je mnogo posla koji treba uraditi u narednim tjednima kako bismo spremno ušli pred najvažniji politički cilj, a to su lokalni izbori koji slijede naredne godine“, ocijenio je Šarović.

error: Content is protected !!