“Jake Harper popljuvao seriju koja ga je proslavila”

Angus T. Jones, danas 25-godišnjak, već nekoliko godina, na malim ekranima zabavlja domaću publiku u seriji ‘Dva i pol muškarca’. Iako ga pamtimo kao malog Jake Harpera, glumac danas izgleda potpuno drugačije. Uz promijenjen imidž, promijenio je i stil života. Nakon vrhunca slave, koji je stekao kada je imao svega deset godina, Angus se povukao iz javnosti i okrenuo vjerskom načinu života. 

Nakon nekoliko godina snimanja serije, gdje je po epizodi zarađivao 350 tisuća dolara, odlučio je napustiti set, zbog toga što je napokon shvatio da to nije za njega, okrenuvši se skroz drugačijem obliku života, onog vjerskog. Nakon prestanka snimanja omiljene serije domaće publike, obratio se svojim obožavateljima. ‘Prestanite gledati ‘Dva i pol muškarca’ jer vam ta serija puni glavu smećem. Ljudi kažu da je to zabava, ali nije, i zato istražite kako televizija utječe na vaš mozak. Istražite sve malo i sami ćete zaključiti koliko je to loše’, poručio je tada svima, kako su prenijeli strani mediji.

Glumac već dugo živi daleko od očiju javnosti i sasvim je promijenio svoj imidž zbog čega danas izgleda potpuno drugačije. Glumac je pustio bradu i kosu, što je daleko od onog kako je izgledao kao desetogodišnji dječak. Ranije ove godine otvorio je i Instagram profil, na kojem trenutno ima dvije fotografije. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!