Jelena i Novak Đoković najzgodniji na dodjeli nagrada

Popularni srpski tenisač niže uspjeh za uspjehom. Nakon što je početkom godine osvojio Australian Open, Đoković je na sportskim Oscarima primio nagradu za najboljeg sportaša 2018. godine.

Dodjela nagrada ‘Laureus’ održana je u Monte Carlu, a Novak Đoković (31) po četvrti je put primio nagradu za sportaša godine. U rukama je držao nagradu 2012., 2015. i 2016. godine, a u jakoj konkurenciji bio je nominiran i kapetan naše reprezentacije Luka Modrić. Gimnastičarka Simone Biles (21) proglašena je najboljom sportašicom godine.

MONACO, MONACO - FEBRUARY 18: Laureus World Sportsman of The Year 2019 Nominee Novak Djokovic and wife Jelena Djokovic during the 2019 Laureus World Sports Awards on February 18, 2019 in Monaco, Monaco. (Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images for Laureus)


Novaku je potporu pružala supruga Jelena s kojom je kasnije pozirao i na crvenom tepihu. Dok je Jelena (32) mamila poglede u svečanoj toaleti ledeno plave boje i crnim cipelama na petu, Novak je uz svečano odijelo nosio bijele tenisice. Simpatičan par je na dodjeli bio u središtu pažnje, a sve je oduševio i video na kojem Novak, nakon poljupca sa suprugom, briše usta te potom zagladi obrve.

Ljubav između Novaka i Jelene rodila se prije njegove slave, još u srednjoj školi, a unatoč šuškanjima o razvodu 2016. godine, par je prebrodio probleme i danas su ponosni roditelji sina Stefana (4) i kćeri Tare (1). Upravo su oni uz Jelenu najveća potpora tenisaču te ga bodre s tribina ili ispred malih ekrana.

‘Noć za pamćenje! Čestitke mojoj ljubavi i svim dobitnicima i nominiranima. Kakav način za slavljenje različitosti, sreće i moći sporta da razbije i najveće barijere i promijeni svijet na bolje! Sport, uvijek!’, napisala je lijepa supruga na Instagramu uz njihovu zajedničku fotografiju s dodjele.

MONACO, MONACO - FEBRUARY 18: Laureus World Sportsman of The Year 2019 Nominee Novak Djokovic and wife Jelena Djokovic during the 2019 Laureus World Sports Awards on February 18, 2019 in Monaco, Monaco. (Photo by Boris Streubel/Getty Images for Laureus)
error: Content is protected !!