Jelena Karleuša uzvratila udarac: Podigla 120 sudskih tužbi

Jelena Karleuša u posljednih je mjesec dana glavna tema srpskih tabloida koji su pisali o tome kako je svog supruga Duška Tošića prevarila s drugim nogometašem, Ognjenom Vranješom

Slikovni rezultat za jelena karleusa dubai


Iako je otpočetka tvrdila kako su sve izjave o prevari lažne, kao i broje fotošopirane slike koje su obišle društvene mreže, novine i portali u Srbiji nisu prestali pisati o skandalu.

No, nakon duge medijske šutnje, diva je odlučila uzeti stvari u svoje ruke. Na Instagramu je objavila nekoliko videozapisa u kojima javno priča o tužbama koje će podignuti protiv srpskih medija.

Slikovni rezultat za jelena karleusa dubai


“Sve što je do sada objavljeno od strane medija kao moja izjava, izjava mog supruga ili člana moje porodice, apsolutna je laž i izmišljotina. Ispred mene stoji potpisana pravna punomoć za 120 tužbi koje sam podnela protiv srpskih medija zbog strašne neljudske medijske antikampanje linča. Udarili su na moje ime, dostojanstvo, porodicu, decu, muža, oca i majku. Ovde nije reč o novinarskom izvještavanju već o grubom vređanju, lažima, bolesnom napadu punom lične mržnje, zla i želje za osvetom”, rekla je u snimkama.
 
error: Content is protected !!