Justin Bieber zabrinuo obožavatelje: ‘Jako se mučim, molite za mene’

Prije mjesec dana američki mediji raspisali su se o tome da se Justin Bieber bori s depresijom te da je zbog toga potražio liječničku pomoć.

A Bieber se sada obratio svojim obožavateljima i zamolio ih da mole za njega. 

Pjevač je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju sa svojim menadžerom Scooterom Braunom i Kanyeom Westom

“Samo sam vas htio obavijestiti o tome što se događa u nadi da će moje riječi doprijeti do vas. Jako se mučim, osjećam se nepovezano i čudno… Uvijek se povratim pa se ne brinem, ali samo sam se želio javiti i zamoliti vas da se molite za mene. Bog je vjeran i vaše molitve stvarno dopiru do mene. Hvala vam”, napisao je Bieber.

Justin je sa suprugom Hailey Baldwin nedavno dao intervju za Vogue u kojem je priznao da se bori s depresijom. 

“Bio sam jako depresivan na turneji. Nisam o tome dosad govorio i zapravo još uvijek procesuiram puno toga o čemu ne govorim. Bio sam jako usamljen i trebao sam uzeti vremena za sebe”, rekao je Bieber referirajući se na svoju turneju ‘Purpose’, kada je zbog svega toga otkazao posljednjih 14 koncerata i povukao se iz javnosti. 

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Najveća podrška u svemu mu je upravo Hailey.

“Hailey je jako teško gledati ga kako se bori s depresijom i iako mu je stvarno velika podrška, svjesna je da nije stručna u tome te da mu je potrebna stručna pomoć. Ona ga jako voli i samo želi da bude zdrav i da se osjeća dobro”, ispričao je izvor. 

error: Content is protected !!