Kako je ubijen Nino Ivanković? Da li je Sunita Hindić – Bošnjaković imala pomagača?

Kako se neslužbeno saznaje, Sunita Hindić – Bošnjaković je navela da je do ubojstva došlo slučajno, spletom okolnosti.

Sunita Hindić-Bošnjaković (21) tijekom subotnjeg popodneva privedena je u kolicima i s gipsom na obje noge u prostorije Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije.

Hindić-Bošnjaković se sumnjiči da se može dovesti u vezu s ubojstvom mostarskog biznismena Nine Ivankovića (1964) koji je jučer ujutro pronađen mrtav u svom objektu (Villa Ivanković) na Buni kod Mostara .

Ona se sinoć predala policiji u mjestu Turbe kod Travnika, a jutros u 5 sati je prebačena u mostarsku policiju, a popodne u županijsko Tužiteljtvo.

Osumnjičena se očito ozlijedila dok je bila u bijegu s obzirom da su joj obje noge u gipsu. Po tome, dalo bi se zaključiti da je možda imala pomagača, s obzirom da je nakon ovog događaja na Buni do kraja dana stigla u Turbe kod Travnika!?

Kako se neslužbeno saznaje, Sunita Hindić – Bošnjaković navodno je navela da je do ubojstva došlo slučajno, spletom okolnosti.

U međuvremenu, danas je izvršena obdukcija ubijenog Nine Ivankovića, osumnjičena je privedena na ispitivanje u županijsko tužiteljstvo nakon čega se očekuje više detalja o cijelom slučaju.

error: Content is protected !!