Kalezić i Hasanović vjeruju da lider može pasti u Vrapčićima

Nogometaši Veleža odradili su mini pripreme u Ljubuškom, tri dana, četiri treninga, jedna kontrolna utakmica u kojoj je trener Dudić promiješao postave, naravno u želji da pronađe onu optimalnu za Željezničar.

Ukupno su 22 igrača bila na raspolaganju Dudiću u Ljubuškom, s tim da su u Mostaru ostali odranije ozlijeđeni Alikadić, Ovčina, Cvijanović i Skoko, koji su radili po za njih određenom programu.

– Moram reći kako su uvjeti bili odlični. Tri dana smo radili van Mostara, imali smo priliku, tako da kažem, da se bolje upoznamo, posebno mi igrači koji smo tu stigli nešto kasnije sa ostalima, mišljenja je Vasko Kalezić koji je u dresu Veleža debitirao protiv Širokog Brijega.
– Jako dobro smo radili i jedva čekamo utakmicu protiv Željezničara. Čeka nas u ovom trenutku najteži mogući protivnik, ekipa koja je neporažena u prvenstvu, vodeća i svi nekako s nestrpljenjem čekamo tu utakmicu. To će biti najbolja moguća prilika, prije svega da se iskupimo za našu lošu partiju protiv Radnika, da ispravimo sve pogreške koje smo pravili u toj utakmici, ali i da pokažemo kako svojom kvalitetom ne zaslužujemo mjesto koje trenutačno na tabeli, dodao je Kalezić.

Njegov kolega Dino Hasanović ponajbolje poznaje Željezničar s obzirom da je svoju karijeru počeo na Grbavici. Hasanović vjeruje kako on i njegovi suigrači mogu skinuti skalp lideru prvenstva.

– Vrijeme nas je poslužilo, u ovoj pauzi radimo dobro i pripremamo se za prvu iduću utakmicu. Nema se tu što puno pričati. Željezničar jeste vodeći na tabeli, ali mi imamo kvalitetu, mi želimo pobjedu u toj utakmici pred svojim navijačima, koji će nadam se opet napuniti tribine, kaže Hasanović.

Velež i Željezničar su posljednju prvenstvenu utakmicu odigrali 5. ožujka 2016. godine, Željezničar je kao gost ostvario minimalnu pobjedu 1:0. Plave je tada s klupe vodio Edis Mulalić dok je na klupi Veleža sjedio Zijo Tojaga. Jedini gol na utakmici postigao je Samir Bekrić. Posljednju pobjedu u duelima protiv starog rivala Velež je upisao još 26. travnja 2014. godine kada je mostarski premijerligaš s 4:2 bio više nego uvjerljiv. Na golu Veleža tada je stajao Adnan Bobić, dok je određenu minutažu dobio sadašnji kapetan Denis Zvonić. F. I.

error: Content is protected !!