Khloe Kardashian nije otišla na nijedan spoj nakon prekida s Tristanom Thompsonom

Khloe Kardashian je u veljači prekinula vezu sTristanom Thompsonom nakon što je otkrila da ju je košarkaš prevario s Jordyn Woods, najboljom prijateljicom Kylie Jenner.

Iako su od tada prošla četiri mjeseca, 35-godišnja reality zvijezda se još uvijek nije počela viđati s drugim muškarcima. Otkrila je to za UsWeekly i dodala da joj “ne treba muškarac da bi se osjećala potpuno”.

View this post on Instagram

Rockin That KoKo Kollab 🥰

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

“Jako sam sretna i provodim puno vremena sa svojom obitelji. Puno radimo, ali sviđa mi se to. Brinem se o sebi i mislim da sam dobra u single životu. Uživam u njemu! Ne mislim da mi je potreban muškarac da se osjećam potpuno”, rekla je Khloe.

Otkrila je i da nakon cijelog preljubničkog skandala ohrabruje samu sebe kako bi si podigla samopouzdanje.

JIMMY KIMMEL LIVE! – “Jimmy Kimmel Live!” airs every weeknight at 11:35 p.m. EST and features a diverse lineup of guests that include celebrities, athletes, musical acts, comedians and human interest subjects, along with comedy bits and a house band. The guests for Thursday, January 4 included Kobe Bryant (“Dear Basketball”), Khloe Kardashian (“Revenge Body”) and musical guest Prophets of Rage. (Randy Holmes/ABC via Getty Images)KHLOE KARDASHIAN

“Ključ je u tome da se okružite dobrim ljudima koji šire pozitivnu energiju od koje možete živjeti”, dodala je reality zvijezda.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!